Last news in Fakti

4 Декември, 2019 07:21 1 541 0

Юве задържа Дибала с по 9 млн. на сезон

  • пауло дибала-
  • ювентус-
  • нападател

Ръководството на Ювентус и Пауло Дибала сядат на масата за преговори. Клубът е предложил нов договор на аржентинската си звезда, който ще му носи по 9 млн. евро нетно на сезон плюс бонуси. Идеята е нападателят да преподпише до 2024 година.

Според италианските медии Дибала иска годишна заплата от 10 млн. евро, но разминаването между двете страни не е голямо и почти сигурно ще се стигне до споразумение.

Юве плати 40 млн. на Палермо през 2015 година за техничния аржентинец, който бързо се превърна в любимец на феновете. Той обаче имаше проблеми през миналия сезон и през лятото беше близо до раздяла с италианския гранд. Пари Сен Жермен, Манчестър Юнайтед и Тотнъм се опитаха да отмъкнат Дибала, но в крайна сметка той остана в Торино.

Действащият договор на нападателя е до 2022 година. От старта на сезона 26-годишният южноамериканец има 7 гола и 4 асистенции в 17 мача във всички турнири.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА