Last news in Fakti

5 Декември, 2019 21:18 3 893 2

Матераци затапи лошо Ибрахимович

  • марко матераци-
  • златан ибрахимович

Словесният спор между двамата се разгаря

Матераци затапи лошо Ибрахимович - 1
Снимка: БГНЕС

Легендарният защитник на Интер Марко Магераци не остана длъжен на Златан Ибрахимович и веднага му отговори след интервюто на шведа пред GQ, в което той призна, че е чакал 4 години, за да прати бившия бранител в болница заради негово влизане в миналото, довело до контузия на нападателя.

Матераци публикува снимка в Инстаграм, на която той и съотборниците му от Интер празнуват с трофея в Шампионската лига за сезон 2009/10. “Дойдох…видях…победих!!! Вечни БЛАГОДАРНОСТИ, Златан Ибрахимович… Без теб никога нямаше да спечелим…”, написа световният шампион от Мондиал 2006, като не пропусна да отбележи и Самуел Ето’о, пише sportal.

Както е известно, през лятото на 2009 година Ибрахимович премина от “нерадзурите” в Барселона, а като част от сделката Ето’о пристигна на “Джузепе Меаца”. Именно камерунецът беше сред ключовите играчи на Интер за спечелването на Шампионската лига в следващия сезон. Междувременно, Златан направи кариера, изпълнена с трофеи, но той все още не е триумфирал в най-престижния европейски клубен турнир.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВАСИЛ ЛЕВСКИ

    5 8 Отговор
    Прехвален нападател.
  • 2 Небахтин Ебезатри

    3 3 Отговор
    Голям, прост, нахален и силен рязан дивак сред цивилизовани хора. Просто е трябвало като е бил на 15 години да бъде бит всеки ден в училище, но не би. Затова пък си биеше дори и съотборниците.