6 Декември, 2019 17:55 2 197 5

Верстапен обвини Ферари в нова измама

  • макс верстапен-
  • ферари-
  • шарл льоклер-
  • измама

Съмнява се да става дума просто за грешка в изчисленията

Верстапен обвини Ферари в нова измама - 1
Снимка: БГНЕС

Макс Верстапен отново нападна Ферари и ги обвини в измама, след като заяви, че повечето количество гориво в колата на Шарл Льоклер в Абу Даби изобщо не се е появило случайно, пише gol.bg.

Още преди старта се оказа, че има разминаване с около 5 килограма по отношение на декларирането на горивото и действителността. Младокът завърши трети, а след разследване запази позицията си, а отборът бе глобен с 50 000 евро.

„Всички знаят, че това не е просто грешка в изчисленията. Ферари не допуска подобни неточности. Това разбира се е нещо, за което не искам да се задълбочавам, но през следващата година правилата определено трябва да бъдат затегнати“ заяви холандецът.

Това не е първият случай, в който Верстапен поставя под съмнение действията на Скудерията. Черните кончета се подобриха сериозно след лятната пауза, но се появиха съмнения, че скоростта им идва от машинация свързана с интеркулера и допълнително масло, което се включва и дава по-голяма мощност. Последва спад в представянето и това накара Макс да заяви, че ето това получаваш, когато мамиш.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Добърден

    10 6 Отговор
    Това малко пъпчиво лайненце като е толкова сигурен защо не обясни какво точно е нарушението. Не могат да спят от втората половина на сезона че от яд. Да .ба и шушумигите.
  • 2 Гост от чужбина

    4 3 Отговор
    Много е гнусен, като баща си.
  • 3 Да итър

    1 4 Отговор
    Най добрия пилот
  • 4 животновъд

    2 5 Отговор
    Че да не би смазващото "превъзходство" на Шумахер навремето да беше от "редовната" му кола? За кой път и все Ферари?

    Коментиран от #5

  • 5 АLFA Q 4

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "животновъд":

    ПОЧНАХА И ОВЧАРИ ДА РАЗБИРАТ ОТ, F 1.