Last news in Fakti

7 Декември, 2019 15:35 1 336 0

Марк Уебър: Хамилтън ще е шампион и през следващия сезон

  • марк уебър-
  • хамилтън-
  • шампион-
  • 2020г.-
  • формула 1

Бившият пилот счита, че най-сериозни конкуренти на Хамилтън ще са Макс Верстапен и Шарл Льоклер

Марк Уебър: Хамилтън ще е шампион и през следващия сезон - 1
Снимка: БГНЕС/EРА

Бившият пилот от F1 Марк Уебър смята, че Люис Хамилтън ще спечели титлата и през следващия сезон. Британецът триумфира като шампион за последните 3 години и през 2020 г. ще се бори да изравни рекорда на Михаел Шумахер от общо 7 световни титли, предава Clubs1.bg.

43-годишният Марк, който не успя да стане първенец, смята, че основни съперници на Люис ще бъдат Макс Верстапен от Ред Бул и Шарл Льоклер с Ферари.

„Фетел и Льоклер могат да записват точки и победи сравнително редовно“, каза Уебър. „И за шампионата при конструкторите нещата може да изглеждат добре за Ферари. Но мисля, че Люис ще покаже своето превъзходство в първенството при пилотите.

Очаквам с нетърпение да видя дали Хамилтън може да изравни 7-те титли на Михаел Шумахер. Той ще трябва да се справи с Льоклер и Верстапен.“

„Вече дори не говорим за това какво представлява Макс“, каза за холандеца Уебър. „Защото той сега е доказано име и е в отлична форма.“


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА