10 Декември, 2019 08:30 1 885 1

Люис Хамилтън в откровение за съотношението кариера - личен живот

  • люис хамилтън-
  • формула 1-
  • кариера-
  • личен живот

''Вероятно, в такива условия да поддържаш връзка е доста сложно и тежко, ако тя още от началото не е идеална'', смята топ пилотът

Люис Хамилтън в откровение за съотношението кариера - личен живот - 1
Снимка: БГНЕС

Световният шампион във Формула 1 Люис Хамилтън коментира в интервю, че му е доста трудно да поддържа лични връзка паралелно с участието си в моторната надпревара.

"В цялост нещата при нас са така, както и при другите спортисти. Разликата е в това, че при нас има много пътувания, доста голяма част от времето прекарваме в път и сме доста далеч от дома. Вероятно, в такива условия да поддържаш връзка е доста сложно и тежко, ако тя още от началото не е идеална", заяви британският пилот.

"Доста от спортистите съумяват да съчетават личния си живот паралелно със спорта. При мен е доста сложно, ако ти имаш цел и искаш да си максимално конкурентоспособен, ти си длъжен на 100 % да си отдаден на работата си. Трябва да си решителен повече от своя съперник. Всичко зависи от това на какви жертви си готов заради успеха", заяви още Хамилтън.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сиромаха

    5 0 Отговор
    Много по сложно стоят нещата когато не Печелиш достатъчно за да покриваш нуждите на семейството си! ВЕРВАЙ МИ Луисчо.