Last news in Fakti

11 Декември, 2019 20:54 3 228 7

Бербатов обяви проекта си - "Д9Б"

  • димитър бербатов

Става дума за собствена марка дрехи

Бербатов обяви проекта си - "Д9Б" - 1
Снимка: БГНЕС

В своя Instagram Димитър Бербатов пусна видео, в което разкри, че стартира своя собствена марка за облекло. Инициалите на бранда са „Д9Б“ и стоки от нея вече могат да се закупят от сайта на Бербо.

Във видеото Бербатов заяви:

„Проектът, за който ви говорих вече е факт. Официално стартирам своя собствена марка. В моя уебсайт може да видите какво съм приготвил за вас. Може би повечето от вас знаят, че умея да рисувам и си казах защо да не се пробвам. Лимитираните стоки ще бъдат достъпни за закупуване, когато аз реша, че моментът е правилен“.

Изненадите не спират дотук. Към всеки закупен лимитиран продукт има специално послание лично от Димитър Бербатов. За да се види, купувачът трябва да сканира със своя смартфон логото на компанията „Д9Б“. По този начин също ще може да се проверява автентичността на стоката.

В своя сайт бившият нападател на Манчестър Юнайтед сподели повече информация за проекта си „Д9Б“:

„Този проект е плод на моята потребност да се изявявам творчески. Рисувах и докато бях на терена и радвах феновете с нещата, които правех там! Но вече искам да споделям с тях и своето увлечение с молива. Да им подарявам част от вдъхновението си чрез бранда Д9Б.

Всичко, което съм си представял вече е факт – висококачествени продукти! Независимо къде сте - играете с децата си, пътувате със семейството си, излизате с приятели, спортувате, моите артикули могат да са с вас във всеки един от тези моменти. А чрез тях, там ще бъда и аз. Защото дизайнът е изцяло мой – от първата щриха до посланието. А автентичността и оригиналността са гарантирани по един мнооого специален начин.

Като артист аз не мога да се повтарям – всички мои творения ще виждате в крайно лимитирани серии и ще имат почти колекционерска стойност. Ако нещо ви хареса – не му мислете, защото когато свърши, най-вероятно няма да бъде произведено отново. Аз вече ще съм на вълна нова бутикова колекция и ще рисувам за вас новите си идеи. Кога ще видите и тях? Когато – тогава. Това не е просто бизнес, това е и емоция - моят нов начин да общувам с хората, които ме харесват!“


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Батката с палката

    12 5 Отговор
    Аз пък помислих че ще прави собствена марка скамейки и пейки!
  • 2 Behemoth

    4 6 Отговор
    И тоя ритнитопковец си повярва....това спортистите са мега прости добитъци...и тоя ще профука парата за десетина години и после ще иска държавна пенсия...
  • 3 Novus ordo seclorum

    7 0 Отговор
    Искаше да е ДБ9 , обаче има такъв модел Астън Мартин.
  • 4 KOC

    2 7 Отговор
    АНТОНИ ДЖОЖСУА ше го размаже нашия пълен фат мак гуменка с чорап
  • 5 Художник Джендър

    3 0 Отговор
    А диадемки за коса ще има ли ?
  • 6 българинa

    1 0 Отговор
    Тоя пък не пропусна нито една възможност да предаде България. Мача с Англия мина(6;0) и в най-скоро време ще излезе от пенсия и ще започне пак да играе.
  • 7 Манго

    3 0 Отговор
    Аз също умея да рисувам, най вече големи хуйо*е