11 Декември, 2019 23:59 2 607 2

Половинката на Де Хеа влиза в култов сериал

  • едурне гарсия-
  • новите съседи

Едурне ще става актриса

Половинката на вратаря на "Манчестър Юнайтед" Давид де Хеа - Едурне, ще се изявява в ново амплоа. Красивата испанска певица започва кариера като актриса.

Първата роля на блондинката ще е в популярния и у нас сериал "Новите съседи", пише "България днес". В него тя ще си партнира отново с Паз Падила. Актрисата е заедно с нея и в момента в журито на музикалното риалити Got Talant. Тя се снима в сериала от 2010 година.

Певицата ще влезе в кожата на Надя - рок фен, която ще убеди Кокe да изнеся концерти в бара му. Ходът ще доведе до небивал интерес към заведението и то ще е постоянно пълно. Това никак няма да зарадва Енрике Пастор , който ще направи всичко възможно да спре шумните изяви.

В момента в Испания се излъчва втората половина на единадесети сезон на хитовия сериал. Едурне ще вземе участие в следващия, 12-и сезон. Тя вече е заснела някои от сцените. Останалата част ще се снима през януари.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ддд

    0 0 Отговор
    Шепата с виагра и една седмица няма да слеза от това дупе.
  • 2 Истината

    0 0 Отговор
    Бива си го момето.Ганьо ДДД какво се точи за нея.Да си погледне джоба първо