Last news in Fakti

12 Декември, 2019 18:05 890 0

Челси ще трябва да се изръси здраво за Заха от Палас

  • челси-
  • уилфред заха-
  • кристъл палас-
  • 80 млн. паунда-
  • английска висша лига

Малкият лондонски клуб ще поиска от съгражданите си 80 млн.паунда за Уилфред Заха

Челси ще трябва да се изръси здраво за Заха от Палас - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Челси ще трябва да извади минимум 80 милиона паунда, ако иска да придобие услугите на крилото на Кристъл Палас Уилфред Заха.

"Сините" ще имат право отново да правят входящи трансфери през зимата, след като наказанието им от два трансферни прозореца беше намалено. Сред големите цели на Франк Лампард ще е вземането на пряк заместник за напусналия през лятото Еден Азар, пише Гонг.

Главната цел на Челси е привличането на звездата на Палас Заха. Това обаче няма да е никак евтино. Лондонският клуб продължава да настоява, че няма да приеме оферта, която да е под 80 милиона паунда.

През миналото лято крилото беше желано и от Арсенал, но финансовите претенции на Палас промениха плановете на "топчиите".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА