13 Декември, 2019 12:39 1 159 1

Пелегрини: От понеделник ще съм безработен ако не спечелим

  • уест хем-
  • мануел пелегрини-
  • висша лига

Уест Хем взе едва 5 точки в последните си десет мача от първенството

Пелегрини: От понеделник ще съм безработен ако не спечелим - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на английския Уест Хем Юнайтед - Мануел Пелегрини, призна, че е заплашен от уволнение, ако лондончани не спечелят гостуването на друг закъсал отбор Саутхямптън във Висшата лига в събота.

Столичани заемат 16-ата позиция във временното класиране с 16 точки, с точка повече от съперника от южния бряг, който е на 18-ото място в зоната на изпадащите.

Уест Хем взе едва 5 точки в последните си десет мача от първенството, което постави Пелегрини под сериозно напрежение.

"Това, от което се нуждая, е да спечелим мача, но може би в понеделник вече ще бъда безработен. Наясно съм, че само 5 спечелени точки от толкова много изиграни срещи не е достатъчно", коментира 66-годишният специалист.

Според местните медии Пелегрини е бил пред уволнение още в началото на седмицата след домакинското поражение с 1:3 от Арсенал, но е получил последен шанс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Age

    0 0 Отговор
    Нас какво ни интересува?
    Да е мислил,преди да взема куцо, кьораво и сакато от цял свят, вместо качествени англичани, били те и "цветни".