10 Декември, 2019 17:31 744 0

Мениджърът на Уотфорд: Прекалено сме добри, за да се борим за оцеляване

  • уотфорд-
  • найджъл пиърсън-
  • висша лига-
  • висша лига на англия

Бившият наставник на Лестър е третият специалист, оглавяващ тима от началото на сезона след уволненията на Кике Санчес Флорес и Хави Грасия

Мениджърът на Уотфорд: Прекалено сме добри, за да се борим за оцеляване - 1
Снимка: Facebook

Уотфорд се нуждае от организация и вяра в собствените си сили, заяви новият мениджър на тима Найджъл Пиърсън.

Бившият наставник на Лестър е третият специалист, оглавяващ тима от началото на сезона след уволненията на Кике Санчес Флорес и Хави Грасия. Уотфорд е на последното 20-о място в класирането с едва една победа и 9 спечелени точки в 16 мача.

"Може би прекалено много пъти сте чували за отбори, които са прекалено добри, за да се борят за оцеляването. Но ние сме точно в такава позиция, защото не бяхме способни да представим играта, която да ни донесе достатъчно точки досега", каза Пиърсън пред клубната телевизия.

"Моята работа е да променя това и да организирам отбора, така че той да върне вярата си, че е способен да се състезава наравно с другите", добави Пиърсън.

Пред 56-годишния специалист обаче стои тежка задача, тъй като през уикенда Уотфорд гостува на непобедения до момента отбора на Ливърпул, след което предстои и домакинство на устремения към челото Манчестър Юнайтед. "Имаме шанса да променим съдбата си много бързо. Нуждаем се от поредица от добри резултати, но преди това ще ни трябват не само от колективен дух, а и истински колектив, който да покаже позитивна нагласа за промяна", каза още Пиърсън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА