Last news in Fakti

14 Декември, 2019 21:20 1 149 4

Треньорът на ЦСКА: Спокоен съм за поста

Не обръща внимание на спекулациите

Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич говори пред след победата с 4:0 над Дунав.

"Доволен съм, контролирахме мача и създадохме много голови положения. Трябва да похвалим играчите за работата на терена. В началото концентрацията бе трудна за намиране, защото всички мислят за почивката и празниците които предстоят", бяха първите думи на сръбския специалист.

Той призна, че не обръща внимание на спекулациите около неговото бъдеще в ЦСКА.

"Нямам информация, че клубът няма да разчита на мен. Спокоен съм за поста си и за това, че ще продължа да водя отбора. Трудя се всеки ден и не обръщам внимание на спекулациите", категоричен бе Крушчич.

Треньорът разкри, че освен Ахмед Ахмедов ЦСКА ще привлече още един българин.

"Радвам се, че Ахмедов ще играе за ЦСКА. Той може да помогне много в атака. Радва ме още и това, че е българин. Искам да привиличаме повече българи. Искам качествени играчи на точните позиции", добави той.

В ЦСКА вече работят по подготовката и селекцията.

"Ще имаме лагер в Испания с контроли - водим преговори с китайски и японски клубове. Вероятно ще имаме лагер и в Гърция", завърши Крушчич.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 харгол

    3 0 Отговор
    Само с тренировки не става! Трябват и медикаменти като тези които взимат разградските ритнитопковци!
  • 2 Варна

    3 0 Отговор
    Фланговите футболисти не могат да вкарват! Там е проблема. Колко гола има дясното крило? А там играеше Десподов с по миминум десет гола на сезон! А колко гола има лявото крило Отабор? Нула! Затова на ЦСКА са нужни много, ама много класни играчи в офанзивен план! Защитата на червените е на много високо ниво, там няма нужда от попълнения! За два месеца е допуснат само един гол, при това вкаран от засада! Само с две,три класни попълнения в атака ЦСКА ще е напълно готов да побеждава с лекота отборите от първата шестица.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Враца Баце

    0 0 Отговор
    Всички печки вън от ЦСКА!