Last news in Fakti

16 Декември, 2019 07:16 795 0

Халф на Шалке'04 с тежка контузия

  • уестън маккени-
  • шалке 04-
  • контузия-
  • айнтрахт

21-годишният американец се приземи лошо на лявото си рамо при въздушен дуел с Бас Дост от Айнтрахт

Халф на Шалке'04 с тежка контузия - 1

Полузащитникът на Шалке'04 Уестън Маккени ще бъде извън терена за определен период от време, тъй като е извадил рамото си по време на мача с Айнтрахт. 21-годишният американец се приземи лошо на лявото си рамо при въздушен дуел с Бас Дост от Айнтрахт още в 10-ата минута на мача.

"Уестън си извади рамото. Той беше откаран в болница и все още е там. Лекарите там ще преценят дали ще се наложи да се прави операция или не. Но при всички случаи се нуждае от време, за да се върне в игра и да бъде пълноценен, заяви старши треньорът на Шалке'04 Давид Вагнер. Американският младок има 13 мача през този сезон за Кралскосините. След контузията той отстъпи мястото си на Хуан Мирарда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА