Last news in Fakti

16 Декември, 2019 12:39 920 2

Футболист на Лудогорец ли ще е №1 на България за 2019 г.?

  • футболист №1 на българия-
  • антон недялков-
  • лудогорец

Според направените проучвания най-близо до приза е Антон Недялков

Футболист на Лудогорец ли ще е №1 на България за 2019 г.? - 1
Снимка: БГНЕС

В края на годината отново изниква въпросът кой ще е футболист №1 на България. Допитването на журналистите вече започна, а гласуването ще продължи до 20 декември. През януари пък на пищна церемония ще бъде обявен победителят.

Според направените проучвания обаче най-близо до приза е Антон Недялков. Той е шампион на страната с Лудогорец през 2019 година, а освен това продължава напред със съотборниците си в турнира за Лига Европа, което си е повече от солидно постижение.

Но най-важното е, че защитникът записа много силна година, независимо дали играеше като централен бранител или на по-удобната си позиция ляв бек.

Припомняме, че Тони беше привлечен в Лудогорец, след като игра за кратко в американския Далас, където премина от ЦСКА.

„Червените” изпуснаха талантливия футболист и това даже рефлектира върху битката им за титлата. От своя страна Недялков бързо се адаптира в Разград и се превърна в основен състезател на тима.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 1 Отговор
    парите на домуса действат така
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.