Last news in Fakti

17 Декември, 2019 07:31 6 291 14

Петканов се извини на Илиана Раева след атаката ѝ във Фейсбук

  • илиана раева-
  • даниел петканов-
  • златните момичета

Уважавам техните постижения, труда, който полагат и в никакъв случай не искам да омаловажавам таланта, който притежават, за разлика от мен.

Петканов се извини на Илиана Раева след атаката ѝ във Фейсбук - 1
Колаж: marica

"Искам да се извиня на Илиана Раева и "Златните момичета", ако съм ги засегнал с шегата, която направих снощи по време на финала. Аз уважавам техните постижения, труда, който полагат и в никакъв случай не искам да омаловажавам таланта, който притежават, за разлика от мен. Пожелавам още много успехи и покорени върхове". Това написа водещият на риалити формата "България търси талант" Даниел Петканов, след като Илиана Раева го атакува.

Както вече стана ясно, Лудия репортер опита да се прави на интересен на гърба на Златните момичета по време на снощния финал на шоуто, където гимнастичките бяха гости. Тъпият му виц изнерви много Илиана Раева, която остро го критикува, защитавайки грациите.

"Благодаря за това извинение. Вярвам, че то е искрено и ще ти помогне да разграничаваш стойностното и да знаеш как да го цениш", написа Раева след извинението на Петканов.

"Трудът, успехите, поведението и отговорността на тези златни момичета заслужават уважение и обич. Те дойдоха да играят в почивния си ден, защото уважават българските телевизионни зрители, bTV и предаването. Вложиха цялото си старание и душа и бяха фантастични, въпреки рисковете от контузия без необходимия килим. И това бяха достатъчни мотиви да го направят и да са щастливи. За това участие, тези ИСТИНСКИ ГЕРОИНИ ОТ СВЕТОВНА КЛАСА не са взели една стотинка. Единственото, заради което отидоха беше да зарадват всички! Не всичко е рейтинг и пари в бизнеса! Важно е да е знаеш тези неща, да ги осмислиш, защото те ще ти помогнат в твоя път. Желая ти успех!", добави президентът на Българската Раева след извинението на Петканов.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    43 1 Отговор
    Момичетата не са взели пари , но Илианка със сигурност .
  • 2 Рошко

    16 1 Отговор
    Скоро ще почнат и да се бият в социалните мрежи,
  • 3 Наско с обичката

    23 5 Отговор
    Тъпия репортер повече му приляга.
  • 4 Тарабойша Хитранов

    29 3 Отговор
    Илиана е тъпа пу...... и да си гледа говеждия стадион поредната ,която е докопала кокала и не го пуска.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 боцмана

    7 1 Отговор

    До коментар #5 от "Маниту":

    Маниту , велик дух си , трябва да знаеш кой чука 40 годишните. След 40 , минават на вибратори и чат-пат на някой недорасъл мушмурок , мераклия.
  • 9 Наско с гащите

    13 4 Отговор
    А кога Илиянчето ще се извини на целия народ, че вече 30 години слушаме за нея и т.наречемия и мъж, като никого това не го интересува. А и за досадата която представлява тази злобна жена!
  • 10 Коко

    14 2 Отговор
    Тази лелка няма нещо от което да не разбира, и виаги се изживява на ментор
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 гост

    4 0 Отговор
    Златните момичета бяха преди много време,сегашните нямат нищо общо с тях
  • 13 АГНЕ#7 00

    6 0 Отговор
    Спорт ли е художествената гимнастика???
    "Златните момичета" не са ли били "златни" по времето на Нешка Робева???
    Момичетата на Илиана Раева са също талантливи и успешни,но времената вече са други.
    Г-жа Раева е добре да е по-смирена,а и да е по-търпелива с хора,които първо говорят,пък после мислят.
    Когато говорът върви преди мисълта се получават недоразумения,като Петканов.
    Иде Рождество,бъдете добри!!!!!!
  • 14 Никол

    3 1 Отговор
    За огромно съжаление на всички българи, сегашните т.н. "златни момичета" (всъщност те нямат изключителните златни постижения на онези в миналото), ... та... сегашните златни момичета са повече модели на календари, от колкото на модели за подръжание на младите ни много по-талантливи малки момиченца, които тренират спортна гимнастика. То не бе календари, то не бе чудо..... И кой мислите, че "хапва" голямата хапка от това "спонсорство"-разбира се, че баба им Илиана! Как си мислите вие....? А пък нека тя отново се изявява на голям ментор и мъдър човек.... Да си гледа внуците и дядо им и да не се позва скоро...Това и пожелавам за новата година.