Last news in Fakti

17 Декември, 2019 19:37 1 909 0

Реал Мадрид е хвърлил око на футболист за 100 млн.

  • рен едуардо камавинга-
  • реал мадрид-
  • лига 1

Камавинга е на 17 години и е считан за един от най-добрите таланти във френската Лига 1 тази сезон

Реал Мадрид е хвърлил око на футболист за 100 млн. - 1
Снимка: БГНЕС

Тимът на Реал Мадрид е хвърлил око на таланта Рен Едуардо Камавинга, това съобщава в днешното си издание „L’Equipe“. Камавинга е на 17 години и е считан за един от най-добрите таланти във френската Лига 1 тази сезон.

Изданието допълва, че „червено-черните“ искат да задържат свето бижу колкото е възможно по-дълго време и нямат намерение да се разделят с него. Президентът на тима Оливер Летанг пък е поставил цена от 100 милиона евро за младежа, което означава, че за Реал няма да е никак лесно да го привлече на „Сантяго Бернабеу“, който е обект на интерес от други френски клубове, сред които ПСЖ, Олимпик Лион и Олимпик Марсилия.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА