Last news in Fakti

19 Декември, 2019 06:35 5 341 2

Ето колко ще взема новият треньор на Лудогорец

  • лудогорец-
  • павел върба-
  • треньор

Павел Върба е познат у нас още от 2008 г.

Медиите в Чехия не спират да пишат за новия треньор на Лудогорец Павел Върба. Вчера изданието blesk.cz съобщи каква ще е месечната заплата на специалиста в Разград. Става дума за 1 милион крони, което възлиза на точно 39 210 евро, като тук не са включени бонуси.

Въпросната заплата е по-малка от тази на последния чужд треньор на "орлите" - Пауло Аутуори. Ако Върба изпълни своя договор, който е за 2,5 години, то той ще прибере около 1 200 000 евро.

Вlesk.cz не разкрива дали в тази сума влизат заплатите на помощниците Зденек Бечка и треньорът на вратарите Мартин Тухачек.

Павел Върба е познат у нас още от 2008 г. Тогава той бе треньор на словашкия Жилина, който елиминира Левски в турнира за Купата на УЕФА след 1:1 като домакин и успех с 1:0 на "Герена". Той е архитектът на Виктория (Пилзен), който се превърна в един от най-успешните отбори в Чехия.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Johansson

    7 3 Отговор
    Тук има грешка, толкоз ще ги взема за 1 година.
  • 2 Реалист

    12 1 Отговор
    Логиката на Домуза: 610 лв минимална заплата е много, трябва да е към 300лв
    40000 Евро на месец за треньор и заплати на футболисти с 15,20,30, 50 хил. Евро заплата е ок.....