Last news in Fakti

20 Декември, 2019 09:06 5 633 5

Кобрата: Бях на ръба срещу Дину

  • пулев-
  • световна титла-
  • дину-
  • джошуа-
  • бокс-
  • спортист на годината

"На вратата на световната титла съм", заяви българският боксьор

Кобрата: Бях на ръба срещу Дину - 1
Снимка: БГНЕС

Боксьорът Кубрат Пулев се надява да донесе световната тила на България през 2020 година, независимо от това срещу кого се изправи.

“Аз се чувствам перфектно, както винаги. Знаете, че съм с неизчерпаема сила и енергия, така че винаги съм позитивен. Интересна година имах - и спортна, и не само. Най-вече мачът с Дину, който беше драматичен - това беше един преломен момент, защото можеше и да загубя, но успях да го нокаутирам. Това беше едно изключително препятствие, което преодолях и съм доволен от себе си като психика, като стоене на ринга и като мощ. За мен този мач беше огромен успех, защото бях на ръба.

На вратата на световната титла съм. Ще направя всичко възможно да победя и да донеса световната титла в България. На мен много почивка не ми трябва, ще почиваме на оня свят, на тоя ще се трудим здраво. Надявам се да победя през 2020 година и след това ще си почивам яко”, коментира Пулев, който бе класиран на 8-о място в анкетата “Спортист на годината”.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Олеееее

    16 11 Отговор
    Ако е бил с Дини на ръба, значи с черния дънер ще слезе в 9-ти кръг на ада!

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Бачо Киро

    12 8 Отговор

    До коментар #2 от "11111":

    Бастун, много правилно ти го е рекъл №1 ... Пулев сам се излага с това изказване ... Бил на ръба срещу слабата Ракия Дину и едвам го бил (според собствените му приказки), ама бил супер и ще размаже Джошуа? Как точно си го представяш това? То няма никакъв смисъл .... Как може да сте такива овце ... Срещу Кличко същата работа беше - дрънкаше небивалици и бастуните му вярвахте, а после отнесе пердаха като някакъв аматьор ... Човек е винаги по-добре да говори по-малко и да прави повече, а не обратното, защото иначе става смешен. Всеки българин би желал световният шампион да е нашенец, но с тея селски тарикатщини и смешни лъжи е просто банален.

    Коментиран от #5

  • 4 Дедо1

    7 1 Отговор
    Успех Кобра,само победи
  • 5 ГИГА

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "Бачо Киро":

    Ами бастуните могат толкова.А я тия дето не са бадтуни,да покажат те какво могат тогава.Май само да стоят в нета и да плюят.