Last news in Fakti

20 Декември, 2019 13:51 2 658 3

Стойне Манолов: Всяко удоволствие се заплаща

  • стойне манолов-
  • царско село-
  • футбол-
  • уесли ната-
  • родни антуи

Бразилецът Уесли Ната и холандецът Родни Антуи имат оферта от чужбина

Стойне Манолов: Всяко удоволствие се заплаща - 1

Собственикът на Царско село Стойне Манолов обяви, че за двамата най-конвертируе­ми футболисти на тима - бра­зилеца Уесли Ната и холандеца Родни Антуи, има оферта от чужбина. Той обаче не пожела да разкрие за кой клуб се касае или поне от коя страна е той.

"От България има само запи­тване и една оферта от чуж­бина. Това е реалността. Без трансферни суми няма да ги пуснем. Всяко удоволствие се заплаща. Те са добри играчи и го доказаха. С тях ще се разде­лим, само ако някой плати трансферна цена. Срещу усмивки не става", сподели Ма­нолов пред "Тема Спорт".

Той отрече появилата се информация, че е имал среща с човек от ръководството на ЦСКА за въпросните футболи­сти. "Не е имало такава сре­ща. От две годни не съм се виждал с нито един от ръково­дителите на ЦСКА", сподели още бизнесменът.

Царско село вече привлече първото си зимно попълнение. Столичани договориха нападателя на Бо­тев Враца Мирослав Будинов. Също така клубът се раздели с тарана Венцислав Христов, а преди това освобо­ди и ветераните - Йордан и Веселин Мине­ви. Царско село зимува на 12-о място, а в първия проле­тен кръг приема по­следния Вито­ша Бистрица.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кокала

    2 0 Отговор
    Стойне вземи да почистиш залата, където тренират децата че е заприличала на армията (екотой-кочината).
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.