Last news in Fakti

23 Декември, 2019 21:20 2 619 9

Стоичков връчи "Златната топка" на Татяна Лолова

  • христо стоичков-
  • татяна лолова-
  • автобиография

Очаква се до края на годината общият тираж на биографията му да надмине 70 000 броя

Стоичков връчи "Златната топка" на Татяна Лолова - 1

Голямата българска актриса Татяна Лолова поздрави лично Христо Стоичков за празниците и пожела на всички присъстващи на неговата среща с автограф щастлива и усмихната 2020 година. Камата от своя страна връчи трофея, а публиката избухна в аплодисменти. В SkyCity Mall в София, звездата прекара неделния следобед в раздаване на автографи върху своята биография "Христо Стоичков. Историята" (изд. "Софтпрес"), написана в съавторство с журналиста Владимир Памуков.

"Никога няма да забравя деня, в който видях "Златната топка" с името ми за първи път. Няма как да забравя и как спечелих Шампионската лига, няма как да забравя и голмайсторския приз от световното първенство през 1994 година. Тези неща се помнят", заяви Стоичков пред медиите, дошли да отразят събитието.

Това е последното събитие за 2019 г., но Стоичков и издателство "Софтпрес" кроят планове за повторение на лятното турне и през 2020 г. След успешни представяния на биографията му в Лондон, Чикаго, Торонто и Варшава, се подготвя и мащабно събитие в Барселона през пролетта.

"Христо Стоичков. Историята" се превърна в най-продаваната биография в България през 2018 г., като очакванията на издателството са до края на 2019 г. общият тираж да премине 70 000 екземпляра. "Софтпрес" е сред най-големите издателства в България, а портфолиото му включва над 1500 заглавия, подбрани така, че да отговарят на мотото "Книги за цялото семейство".


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Птеродактил

    8 4 Отговор
    Стоичков се е усмихнал така както човек с психични отклонения, както и всички припознали Литекс, като ЦСКА!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ЛЪВ

    5 2 Отговор
    ЗАВИСТА И УМРАЗАТА НЯМАТ КРАЙ.
  • 4 На моя любим сайт... Факти!

    4 0 Отговор
    И дългогодишните му журналисти желая,, Весели празници,,.. същото желая и на моите приятели-поддръжници...!!!
  • 5 Лора

    4 0 Отговор
    И Стоичков и Лолова, заслужават,, Златната топка,,...!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 МП4

    1 5 Отговор
    Е ще се прости с 1 златна топка, щом е за рейт и реклама, Ицето шсе жертва дет се вика. Инак селското момче си остава вовеки
  • 9 Гост

    0 2 Отговор
    Тоз какъв е , че Лолова я знам . И за кво има Златна топка.