Last news in Fakti

27 Декември, 2019 10:11 1 876 1

Левски с още две попълнения до Нова година

  • левски-
  • селекция-
  • тодор неделев-
  • кристиян димитров

Тодор Неделев и Кристиян Димитров, все още са опция за селекцията на тима

Левски с още две попълнения до Нова година - 1
Снимка: БГНЕС

Левски най-вероятно ще се подсили с още две нови попълнения до края на годината. „Сините“ вече уредиха Симеон Славчев и Деян Лозев. Очаква се в следващите дни на „Герена“ да акостират и двама чужденци. Най-вероятно става дума за плеймейкър и защитник, съобщава "Меридиан Мач".

Твърди се, че към днешна дата двете звезди на Ботев (Пд) - Тодор Неделев и Кристиян Димитров, все още са опция за селекцията на тима, но е по-вероятно да не облекат синята фланелка тази зима.

Не е изключено да има и напускащи през януари. Както е известно, „сините“ са готови да се разделят с Франко Мазурек, Филипе Нашименто и Насиру Мохамед, ако за тях пристигнат приемливи оферти.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 месара

    2 2 Отговор
    и тия като бсп, все нови попълнения, и все губят! 😂това се отнася и за други отбори.