Last news in Fakti

27 Декември, 2019 17:30 4 303 5

Ето колко пари дава ПСЖ на Мбапе да остане

  • килиан мбапе-
  • пари сен жермен-
  • псж

21-годишният френски национал има договор с парижани до края на сезон 2021-2022

Ето колко пари дава ПСЖ на Мбапе да остане - 1
Снимка: БГНЕС

Заплатата, с която Пари Сен Жермен се опитва да изкуши Килиан Мбапе да остане в клуба, е в размер на 32 млн. евро, съобщава “Гадзета дело Спорт”. За сравнение, в момента той взима по 17,5 млн. евро.

Преди няколко дни “Льо Паразиен” написа, че френският тим прави всичко по силите си да убеди световния шампион да подпише нов контракт и да не напуска. Въпросното възнаграждение е големият коз на парижани в битката с Реал Мадрид, който е фаворит за привличане на Мбапе, ако се реши на трансфер.

21-годишният френски национал има договор с парижани до края на сезон 2021-2022. Поставената му цена за момента е 200 милиона евро. Във Франция наричат "Анти Мадрид" офертата от ръководството на Пари Сен Жермен към Мбапе, като със сигурност и клаузата му ще е по-висока.

Реал Мадрид ще опита да привлече нападателя през лятото на 2020 година. Мбапе премина от Монако в Пари Сен Жермен през 2017 година, като през първия сезон беше преотстъпен, а след това столичани откупиха правата му.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ем маймун

    5 0 Отговор
    Ром колкото повече остава, толкова по отлежава.
  • 2 Любопитен

    4 0 Отговор
    По добре кажете колко да дадем на бойко за да си тръгне
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.