Last news in Fakti

28 Декември, 2019 13:28 805 1

Логистични проблеми за националите ни по тенис

  • тенис на корт-
  • национали-
  • григор димитров-
  • атп

„За първи път, откакто играя тенис, ми се случва да ни свалят от самолета", сподели Александър Лазаров

Логистични проблеми за националите ни по тенис - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на България на АТП къп, воден от звездата Григор Димитров, е възпрепятстван от това да се подготви по нормален начин за началото на турнира в Сидни. Причината е, че двама от състава - Александър Лазаров и Адриан Андреев все още са на летище "София". Техният полет до Дубай към Сидни вече второ денонощие се отменя поради технически неизправности на самолета на авиокомпания "Emirates".

„За първи път, откакто играя тенис, ми се случва да ни свалят от самолета", сподели самият Лазаров.

Двамата с Адриан трябваше да летят до Дубай и след това към Сидни в 05:30 часа тази сутрин, но впоследствие и вторият им полет бе отменен. По последна информация, те трябва да излетят в 16:25 в събота.

Отборът ни започва своето участие на 3 януари по ранни зори, когато в 08:30 часа българско време се изправяме срещу Великобритания.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цеко

    0 0 Отговор
    Баш ми е на онази работа