Last news in Fakti

2 Януари, 2020 11:37 859 0

Тотнъм може да загуби нападател за дълго

  • хари кейн-
  • тотнъм-
  • жозе моуриньо-
  • контузия-
  • разтежение

До края на седмицата ще е ясно колко точно време ще отсъства Хари Кейн

Тотнъм може да загуби нападател за дълго - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят Хари Кейн ще прекара известно време извън състава на Тотнъм, след като получи разтежение на сухожилие в първия мач на "шпорите" за новата година. Те го загубиха с 0:1 срещу Саутхемптън.

Кейн напусна терена през второто полувреме, а това попречи на отбора му в търсене на обрата, тъй като беше много отслабен в предни редици.

"Това никога не е приятна новина. Дали има разкъсване? Дали е малко? Дали е просто спазъм? В момента не мога да ви кажа", каза Моуриньо след края на двубоя срещу "светците".

"Хари не е машина. И той има нужда от почивка", добави той. До края на седмицата ще е ясно колко точно време ще отсъства английският нападател.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА