5 Януари, 2020 14:05 2 953 4

Похвално! ММА боец отива да гаси пожарите в Австралия

  • хорхе масвидал-
  • мма боец-
  • пожари-
  • австралия

Хорхе Масвидал ще помогне с финансови средства, но иска да се включи и физически в потушаването на пожарите

Похвално! ММА боец отива да гаси пожарите в Австралия - 1

Носителят на титлата „най-лошо ко***е“ в UFC Хорхе Масвидал ще замине за Австралия, където ще се опитва да потуши огромните пожари, които се разразиха на територията на страната през последните седмици. Това съобщи самият той в Twitter акаунта си, предаде boec.bg.

„Ще бъда в Австралия през февруари и бих искал да помогна. Събраните средства от визитата ми ще отидат в помощ на бедстващите, но искам да помогна и с ръцете си за потушаването на пожарите“, написа „Gamebred“.

Заради това природно бедствие почти една трета от популацията на коалите в региона Нов Южен Уелс е изчезнала, 23-ма души са обявени за мъртви и 1,300 домове са унищожени.

Масвидал няма насрочен двубой към този момент. За последно той стъпи в клетката с Нейт Диаз на 2-ри ноември, 2019-та на събитието UFC 244. Тогава той надделя и спечели пояса „BMF“. В последните седмици за негови опоненти от медиите са спрягани Конър Макгрегър, Камару Усман и Канело Алварез на боксовия ринг.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Някой си

    13 2 Отговор
    Браво!!!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Дон Франко Де Ла Бранко Барезе

    0 0 Отговор
    До сега Масвидал не ми беше забавен с многото си приказки ,въпреки избухването му с нокаут за 5 секунди срещу Аскрен.Но това е вече наистина достойно.Трябват повече такива хора.Вземете пример от него.