Last news in Fakti

6 Януари, 2020 14:41 1 449 1

10-годишен вратар извади Богоявленския кръст в Кърджали

  • арда кърджали-
  • футбол-
  • богоявление-
  • кръст-
  • дюш арда

Васил Атанасов и съотборниците му печелят редица награди на местно и международно ниво

10-годишен вратар извади Богоявленския кръст в Кърджали - 1
Снимка: ММС

Вратарят Васил Атанасов извади кръста при втория ритуал на Богоявление в Кърджали. Богоявленското разпятие бе хвърлено в басейн с десетки деца, където гордостта на футболната академия "Арда 1924" отново бе най-добър в играта с ръце, похвалиха се от клуба.

Васко е само на 10 години, но усърдната му работа в клуба през последните четири години го прави вице капитан на връстниците му. Той и съотборниците му печелят редица награди на местно и международно ниво. През есенния полусезон момчетата от набор 2009 записаха само победи в актива си, а голяма заслуга затова има и успешното заключване на вратата именно от Васил Атанасов.

Треньор на Васко в академията е бившият дългогодишен страж на мъжкият тим на "Арда" Янко Янев. Съименникът на малчугана в ръководството на академията Васил Визев пък му пожела да не спира да работи и един ден да облече фланелката на любимият Левски.

Президентът на академията Альоша Синабов добави към пожеланията много щастие, късмет и сбъднати мечти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Johansson

    2 3 Отговор
    В Кърджали отбелязват ли тоя ден изобщо?