Last news in Fakti

11 Януари, 2020 13:59 1 770 1

Представят защитник до часове в Милан

  • симон кяер-
  • футбол-
  • милан-
  • серия а
Представят защитник до часове в Милан - 1

Почти официално може да кажем, че датският защитник Симон Кяер е футболист на Милан. Централният бранител ще се присъедини към „росонерите“ под наем от испанския Севиля с опцията да бъде закупен през юни за сумата от 2,5 милиона евро.

В началото на този сезон той премина в Аталанта като преотстъпен от андалусийците, но изигра едва пет мача в Серия А и не е доволен от статуа си на резерва. Желанието му е да играе като титуляр, защото за Дания предстои Евро 2020.

Датският национал вече е в Милано и преминава задължителните медицински прегледи преди официално да бъде представен като футболист на италианския гранд. Той идва като заместник на преминалия в Аталанта Матиа Калдара.

Ръководството на „росонерите“ удари на камък с привличането на младия бранител на Барселона Жан-Клер Тодибо. Милан искаше да вземе защитника под наем с опция за закупуването му, но каталунците категорично отказаха продажба на футболиста.

По този начин италианците се насочиха към Симон Кяер. 30-годишният защитник има опит по терените в Серия А като носи екипите на Палермо, Рома и през този сезон на Аталанта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кълвач

    0 0 Отговор
    Помислих, че Димитър Пенев е написал заглавието! Много странен словоред.