Last news in Fakti

11 Януари, 2020 15:28 1 616 0

Футболна звезда със сърдечни проблеми говори за бъдещето си

  • дейли блинд-
  • аякс-
  • футбол-
  • сърдечни проблеми
Футболна звезда със сърдечни проблеми говори за бъдещето си - 1

Защитникът на Аякс Дейли Блинд опроверга слуховете, че повече няма да играе футбол заради проблемите си със сърцето.

"При всички случаи, смятам отново да играя. Мога да отсъствам седмица или два месеца. Така или иначе ми е необходимо търпение и да не правя нищо в този период. Трябва да се възстановя и за това е нужно време. Относно твърденията, че повече няма да се появя на терена, те не ме безпокоят. Това е единствено допълнителна мотивация, за да покажа колко бързо мога да се върна на терена", заяви Блинд пред Sportnieuws.nl.

Малко преди Коледа Блинд се подложи на операция на сърцето. На 29-годишния футболист му бе поставен имплантиран кардиовертерен дефибрилатор.

Баща му Дани Блинд каза, че операцията е успешна, но евентуалното връщане на сина му на терена не се явява 100% безопасно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА