Last news in Fakti

15 Юли, 2012 16:40 1 666 0

Тереза Маринова е новото лице на БНТ за Олимпиадата

  • тереза маринова-
  • бнт-
  • олимпиадата-
  • лондон-
  • игрите
Тереза Маринова е новото лице на БНТ за Олимпиадата - 1
Снимка: Тереза Маринова, ЕПА/БГНЕС

На 15 юли по повод старта на Летните олимпийски игри в Лондон БНТ представя на открито събитието "Да вдъхновим едно поколение!”.

То ще се състои от 17:15 ч. пред официалния вход на зала "Армеец”. Зрители, представители на медии и гости ще имат възможност да се запознаят с програмата на Олимпиадата в ефира на БНТ, коментаторите, водещите и новото лице в спортния екип на медията – Тереза Маринова. Брифингът ще се излъчва на живо в предаването "Спортна треска” по БНТ1 от 17:15 ч.

За първи път в ефира ще чуете българската версия на официалния химн на Олимпиадата "Навсякъде по света” в изпълнение на Рафи, Ангел, Мойсей и Криско.

В 18.00 ч. българската олимпийска делегация ще бъде изпратена от представители на Министерството на физическото възпитание и спорта, Български олимпийски комитет, олимпийски легенди и гости. За първи път в екипа на БНТ е включен олимпийски медалист, който ще води свое предаване – шампионката в тройния скок от игрите Сидни’2000 г. Тереза Маринова. По време на официалното събитие тя и целият екип на медията ще отговарят на въпросите на журналисти.

БНТ е приготвила за своите зрители 18-часова програма, която ще се излъчва пряко от олимпийското студио в Лондон от 27 юли до 13 август.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА