Last news in Fakti

25 Януари, 2020 12:35 1 962 1

Дилиън Уайт: Фюри говори много глупости, няма да му се вържа

  • дилиън уайт-
  • мач-
  • тайсън фюри

Британецът не вярва, че Фюри иска да се бие с него

Дилиън Уайт: Фюри говори много глупости, няма да му се вържа - 1
Снимка: БГНЕС/EРА, Уайт нанся удар на Дерек Чисора

Боксьорът Дилиън Уайт не вярва, че Тайсън Фюри ще се бие с него, въпреки последните изявления на британеца. Неотдавна Фюри обяви, че му остават три битки преди да завърши кариерата си, като възнамерява да се изправи срещу Дионтей Уайлдър, Антъни Джошуа и Уайт.

Битката с "Бронзовия бомбардировач" вече е насрочена за 22-ри февруари, а останалите все още са несигурни.

"Ще видим. Фюри и преди е казвал, че ще се бие с мен. Той каза: "Ще се бия с Дилиън, ако ми дадат диамантения колан."

"От WBC санкционираха мача и го насрочиха за нова дата, но той се оттегли от двубоя. Фюри е много добър в това да манипулива обществеността и да казва правилните неща, за да предивика интересa на публиката. Той винаги го прави и продължава да го прави", заяви Уайт.

"Разбира се, това е нещо, което той би казал, за да предизвика интерес към реванша с Уайлдър. Той говори много глупости и няма да му се вържа. Нека видим какво ще се случи, ако той иска, може да го получи", заяви още британецът.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джон

    1 2 Отговор
    Фюри освен чекии и бира друго не може, и скоч не пие щото не му понася, слаба е психиката му дъ е и мангала грозен.