Last news in Fakti

28 Януари, 2020 15:05 2 091 1

Шеф на английски клуб скочи на Юрген Клоп и Ливърпул

  • юрген клоп-
  • ливърпул-
  • фа къп

''Клоп е пълен позор'', заяви босът на Акригтън Стенли Анди Холт

Шеф на английски клуб скочи на Юрген Клоп и Ливърпул - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп беше нападнат от боса на Акрингтън Стенли заради решението си да пусне дублиращия отбор в преиграването с Шросбъри от турнира за ФА Къп.

"Това си е чист егоизъм. Клоп е пълен позор. Никога няма да разбера защо големите клубове и големите играчи не са обединени с по-малките играчи. Това си е чист егоизъм на най-високо ниво", заяви Анди Холт, цитиран от Гол.бг.

"Аз бих драпал, за да отида на преиграване. Защото така би било редно. Нямаше да ми пука колко съм уморен. Щях да сторя правилното нещо, а не да се държа като егоист."

"Топ клубовете по-скоро биха играли приятелски мачове в Китай, за да напълнят касите си. Затова ФА обмисля да вдигне наградния фонд."

"Юрген, Ливърпул, вие се излагате. Вие не отдавате значение на успеха на Шрусбъри, а този клуб заслужава да получи необходимото внимание и уважение", добави босът на Акрингтън Стенли.

Както е известно, преиграването между Ливърпул и Шросбъри беше насрочено за 4 февруари. Германският специалист е твърдо решен, че ще даде почивка на всички футболисти от първия отбор, както и на самия себе си.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цецо

    0 0 Отговор
    Тоя пък, вместо да се радва, се репчи... :)