Last news in Fakti

5 Февруари, 2020 09:26 916 1

Интер връща пари заради коронавируса

  • интер-
  • милан-
  • серия а-
  • коронавирус-
  • дерби

"Нерадзурите" се радват на голяма популярност в азиатската държава, като една от причините са китайските собственици на клуба от "Сунинг"

Интер връща пари заради коронавируса - 1
Снимка: Facebook

Интер ще връща парите за билети на китайските си фенове, които са възпрепятствани да посетят дербито с Милан в неделя заради коронавируса, който бушува в азиатската държава. "Нерадзурите" се радват на голяма популярност в азиатската държава, като една от причините са китайските собственици на клуба от "Сунинг".

По принцип в клуба няма практика да се връщат пари за билети, но заради форсмажорните обстоятелства от Интер пуснаха специален имейл адрес, на който засегнатите фенове могат да комуникират подробностите за връщане на парите за билети.

"Нерадзурите" са втори в класирането, на три точки зад лидера Ювентус, който гостува на Верона.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 😂🤣😂

    0 0 Отговор
    Жалко, че Лудогорец не трансферира някой китаец тази зима, та да ги наплаши да не идват.