5 Февруари, 2020 14:17 1 025 0

Сампдория отнесе 13 хил. евро глоба заради феновете

  • сампдория-
  • серия а-
  • фенове-
  • глоба-
  • наполи

Извинявам се на всички запалянковци от Наполи

Сампдория отнесе 13 хил. евро глоба заради феновете - 1
Снимка: БГНЕС

Сампдория ще плати глоба в размер на 10 хиляди евро заради обидни скандирания от страна на публиката на отбора в мача от италианския шампионат срещу Наполи, игран в понеделник.

"Запалянковците скандираха обидни неща по адрес на областта, в която се намира Неапол", се казва в съобщението на Дисциплинарната комисия към италианската футболна федерация.

Ръководството на Сампдория ще плати още три хиляди евро глоба заради неправомерно използване на факли от страна на агитката на тима по време на двубоя с неаполитанците.

"Съжалявам много. Извинявам се на всички запалянковци от Наполи. Нашите фенове бяха ядосани на съдията и си го изкараха на тези, които не са виновни в случая. Чувствам се близък до Неапол", заяви старши треньорът на Сампдория - Клаудио Раниери, който води Наполи в периода 1991-1993 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА