5 Февруари, 2020 15:29 1 465 0

Джеки: Само БФС ми помогна!

  • джеки-
  • цска-
  • лечение-
  • бфс-
  • средства-
  • помощ-
  • пари-
  • операция

"Чувствам се като болен", заяви легендата на ЦСКА

Джеки: Само БФС ми помогна! - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на ЦСКА и националния отбор на България Георги Димитров даде ексклузивно интервю пред Gong.bg. Джеки претърпя операция в столична клиника в началото на януари, след като беше диагностициран с рак на дебелото черво. В момента бившият защитник се лекува във Франция.

Той разказа, че хората от БФС са единствените, които са му помагали през целия му живот.

"Във Франция съм. Добре се чувствам. От събота съм тук. След пътуването ми беше малко тежко, но вече съм по-добре. Ама не се чувствам както преди. Чувствам се като болен. Постоянно ми правят някакви изследвания. Минавам през хиляда неща. Единствените хора, които са ми помогнали за лечението, са хората от БФС. Не съм ги молил. Те сами решиха да ми помогнат. Поели са всички разходи по лечението ми, за което съм им много благодарен.

Това са единствените хора, които са ми помагали през живота. Не знам колко време ще продължи лечението ми, но БФС решиха да го поемат цялото. До сега не съм давал никакви интервюта, а какви ли не неща се изписаха по тази тема. Ще остана на лечение във Франция минимум четири месеца. Всичко е като някаква машина.

Аз съм в един апартамент и всеки ден идват при мен сестри да ми правят изследвания. Живея в студио с две стаи. От Франция дадоха цени и БФС веднага преведоха парите. Беше ми малко неудобно, но в крайна сметка съм им много признателен.

И президентът на Сент Етиен се интересува как се лекувам. Почти всеки ден е при мен. Дори ми предлага да отида в друг апартамент", заяви Джеки.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА