Last news in Fakti

7 Февруари, 2020 07:54 2 578 4

ЦСКА с трети входящ трансфер до часове

  • цска-
  • селекция-
  • трансфер

ЦСКА иска да привлече още един халф, който идва от силно европейско първенство

ЦСКА с трети входящ трансфер до часове - 1
Снимка: cska.bg

ЦСКА е много близо до финализирането на трети входящ трансфер през зимата. Клубът е в напреднали преговори за още един играч, с когото по всяка вероятност ще бъде сложен и край на селекцията. Очертава се новото попълнение да бъде представено до часове. Не е изключено той да бъде на линия за последната контрола със Струмска слава, която ще е утре от 14:45 часа на “Българска армия”. Преди нейното начало ще се проведе и официалното представяне на “червените” за пролетния дял.

ЦСКА иска да привлече още един халф, който идва от силно европейско първенство. Както за предишните две зимни попълнения, така и за третото ще бъде платена трансферна сума. Дотук “армейците” привлякоха нападателя Ахмед Ахмедов от Дунав и плеймейкъра Стефано Белтраме от дубъла на Ювентус. За родния таран бяха преведени около 100 000 лева.

Преговорите за нов договор с Рубен Пинто пък на този етап са в застой. От клуба заявиха пред “Тема Спорт” вчера, че удължаването на контракта не е със спешен приоритет. Евентуални преговори може да има отново към края на първенството. С португалеца вече е имало дискусии за нов договор, но поне досега не се е стигнало до споразумение. Не е изключено през пролетта Пинто да бъде със статут на резерва заради ситуацията около новия контракт.

С изтичащи през лятото договори са още двама - вратарят Густаво Бусато и бранителят Раул Албентоса. В техните контракти обаче има клаузи за удължаването им с една година, които клубът може да активира. Очаква се Бусато и Албентоса да останат. Двамата се наложиха като основни състезатели през есента.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    4 10 Отговор
    Защо не слагате тирето г–н Борисов виж твоите колеги от Спортал всеки път пишат правилно името на пристигналия от град Ловеч отбор.

    Коментиран от #3

  • 2 В един Цирк играем!!!!

    6 3 Отговор
    Абе, На гн. Ганчев всичко ли му е "изрядно"????? Брех да не Повярваш!!!!!!!!! Баш на него!!!!!!
  • 3 Хихи

    10 4 Отговор

    До коментар #1 от "Левски 1914":

    Това ли ти е проблема? Ти гледай върху Левски да не се тури един хикс...

    Коментиран от #4

  • 4 Левски 1914

    6 4 Отговор

    До коментар #3 от "Хихи":

    Нали журналистите претендират че са обективни редно е да пишат цялото име на отбора журналиста как си е написал цялото име а не само Иво.