Last news in Fakti

7 Февруари, 2020 09:13 14 521 14

Биляна Дол сгащила Валери Божинов на калъп с 18-годишна

  • валери божинов-
  • биляна дол-
  • футбол

44-годишната брюнетка била много обидена на Божигол заради несекващите му изневери

Биляна Дол сгащила Валери Божинов на калъп с 18-годишна - 1

След няколко сериозни кризи във връзката на Биляна Дол и Валери Божинов, в края на миналата година сръбкинята окончателно каза "сбогом" на шавливия футболист. Запознати издават, че 44-годишната брюнетка била много обидена на Божигол заради несекващите му изневери. Въпреки че опитала да даде втори шанс на любовта им, огорчението взело връх и разлъката не закъсняла, пише "Уикенд".

Според източник на изданието, Биляна хванала Валери да ѝ изневерява с 18-годишна ученичка. Момичето изглеждало доста по-голямо и се обличало твърде предизвикателно. Вместо да учи, тя работела като хостеса в столично заведение, което било често посещавано от футболиста. Въпреки клетвите, че няма сериозни отношения със старлетката, Биляна открила неоспорими доказателства, че Валери редовно се среща с нея. Злите езици дори съскат, че след като прихванала чатове на Божинов с младата си съперница, сръбкинята тайно го проследила и ги заловила едва ли не на калъп в столичен хотел. Последвала грозна сцена и Валери бил зачеркнат окончателно.

За да го забрави, Биляна започнала да излиза с други и даже вече имала нов мъж, твърдят хора от обкръжението ѝ. Актуалната ѝ тръпка е заможен господин от Белград на възраст около 40-те, но Дол все още не разкривала подорбности околко самоличността му. Тъй като връзката им е съвсем в начален етап, тя предпочитала да го държи далеч от любопитните погледи. Все пак сръбкинята не пропуска възможност да дразни бившия с хапливи коментари. „Няма значение кой те наранява. Има значение кой те кара да се усмихваш отново”, написа Биляна в социалната мрежа и намекна, че любовното щастие пак я е връхлетяло. По всяка вероятност думите ѝ са отправени към Валери.

В разгара на миналото лято Божинов и Дол се разделиха, след като тя открила пикантни съобщения в телефона му. "Аз се опитах да бъда най-добрата партньорка и дадох най-доброто от себе си, за да потръгнат отношенията ни. Бях до него, когато падаше и когато се опитваше да се върне на върха, но очевидно това не беше достатъчно и неговите нагони бяха по-силни. Не съм преставала да го обичам, но болните му инстинкти и необходимостта да ги задоволи ме нараниха като жена", призна Биляна малко след ралъката.

В продължение на няколко седмици тя дори не искала да чува за Божинов, но малко по малко той отново се домогнал до нея. В началото сръбкинята се правела на студена и не му отвърщала, ала тъй като още имала чувства към футболиста, накрая поддала на атаката му. Тогава той включил в действие всякакви манипулативни тактики – подаръци, обещания за вечена вярност и любовни клетви. Валери дори публично се покая пред последователите си в Инстаграм. „Загубих голямата си любов...”, ожали се той с надеждата да измоли прошка от Дол.

Запознати издават, че бившата му съпруга Николета също съдействала, за да оправи отношенията си с Биляна. Силиконовите хубавици отдавна са приятелки и провели разговор по женски, в който Лозанова убедила сръбкинята да даде още един шанс на изгонения Божинов. В крайна сметка те наистина се събраха, ала идилията им не продължи дълго. Доказано е, че счупените отношения трудно успяват да се закрепят отново, а двойката Биляна-Валери само потвърди това правило.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цепача🤓

    38 5 Отговор
    Яка путка. Да я набучиш и завъртиш като самолетна перка. 😛🤪🤓🤗😂🐵
  • 2 Tate

    29 2 Отговор
    Футболист "Партия за ограничено мислене в рамките на топката"
  • 3 Гост

    36 4 Отговор
    Защо ни занимавате с тези труженички на платената любов, това новинарски сайт ли е или сайт рекламиращ платена любов???
  • 4 боцмана

    36 3 Отговор
    Страшна новина , буря в чаша вода! Божинов и семейство , звучи ми като Борисов-преводач на английски (не на крадени коли).
  • 5 Истината

    18 1 Отговор
    Пак ли? Малко коте ?! А под 18 ? Картотеките са пълни д 14-15 годишни разгонени девойки !
  • 6 свирено

    13 3 Отговор
    Е па няма да изневерява с 58 годишна. Тоя дърта хурва Дол ли е мол ли е изобщо къде се бута?!
  • 7 хихихих

    13 2 Отговор
    Той Божинката всеки месец има нова любов. Нема проблем.
  • 8 Совите не са това, което са...!

    17 2 Отговор
    Божо иска младо коте...! А младото си е младо, сочно и влажно... дъртата чанта може да е лачена, но кладенецът й е пресъхнал...!
  • 9 Божинката

    10 0 Отговор
    Не я слушайте, всичко е лъжа! Аз отбор си търся, предложения много, и не знам при кои да отида, без да обидя другите! Този постоянен стрес ме измъчваше от доста време! Обадих се на Мамам за масаж със щастлив край! И дойде Дол в момента га пръсках! Казах и че не е това което мисли, но тя видя по лицето на масажистката продукт от щастливия край! Мисля че Дол и Мамам ми бяха направили капан! Всички знаете колко съм скромен!
  • 10 Киро каруцаря

    11 0 Отговор
    "Сгащила", "На калъп"................
    Браво!! Страхотн изказ. Наш по нашему.
    Дййййй, Маркоооо!!!
  • 11 Гостенин

    4 3 Отговор
    Ша го сгащи. Тя кво иска? Дърт миндил на 44, вече катерицата и мирише на кисело зеле, а онва младо агънци.... Лупай баце, щом ти дават рендосвай колко можеш.
  • 12 Айде всичкинзаедно

    8 0 Отговор
    Местим ли колеги:-) Тамън ги мислех ама вече се успокойх!
  • 13 Аааааа

    3 0 Отговор
    С Благо кво става бе???
  • 14 незнайко

    1 0 Отговор
    Така както си ХОДИ напред назад, така и ще свърши парите и никой няма да чуе нищо занего !!! Човек с крака, но не и с МОЗЪК !!!