Last news in Fakti

11 Февруари, 2020 17:29 2 659 1

Джон Джоунс: Адесаня не е нищо особено!

  • джоунс-
  • адесаня-
  • шампион-
  • ufc-
  • закани-
  • мма-
  • уайт

"Аз бих му ударил един шамар и бих отпратил това хлапе далеч", закани се Джоунс

Джон Джоунс: Адесаня не е нищо особено! - 1
Снимка: instagram

Едно от най-разпознаваемите имена в Смесените бойни изкуства - Джон Джоунс продължава да не разпознава впечатляващ за него боец в лицето на Израел Адесаня.

В реч пред репортерите малко преди UFC 247 в Хюстън, Тексас, Джоунс каза, че не вижда нищо впечатляващо в нашумялата звезда.

“Той не е някакъв специален боец. За мен е обикновен човек, не виждам защо всички приказват за него. Мисля, че целия му стил, любовта му към аниме филмите и всички тези странни неща са забавни за определена фен база, но аз бих му ударил един шамар и бих отпратил това хлапе далеч.” заканва се Джоунс.

Джоунс и Адесаня си дишат във врата от доста време насам. Много критици смятат, че сблъсък между двама им в тази ера на UFC е неизбежен. Израел стартира полемиката като се закани, че след Андерсън Силва, той ще се прицели в друг титан на Октагона - самия Джон Джоунс. Шампионът в горната дивизия на организацията отговори дръзко и двамата периодично “дразнят” феновете с намеци за битка.

Президентът на UFC Дейна Уайт призна, че сблъсък между Джоунс и Адесаня има потенциал да бъде огромно събитие. Уайт иска Адесаня да продължи да гради резюмето си като шампион в средната категория на UFC, преди да се срещне с Джоунс. Това, разбира се, не е гаранция предвид непредсказуемия характер на спорта, в който се състезават двамата мъже.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ММА

    0 3 Отговор
    А ти щото си, последните два мача подарени. Нищо интересно и креативно. Само гледаш да риташ колената и някой друг кик в главата. Когато се зобаше беше лесно ама сега издишаш.