17 Февруари, 2020 17:45 1 407 0

Гуардиола към играчите: Дори и да ни пратят в четвърта дивизия, аз оставам

  • гуардиола-
  • футболисти-
  • наказание-
  • дивизия-
  • манчестър сити-
  • оставане

"Сега е моментът да се обединим", казал испанецът на футболистите на Манчестър Сити

Гуардиола към играчите: Дори и да ни пратят в четвърта дивизия, аз оставам - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола категорично е заявил пред играчите си, че със сигурност ще остане на "Етихад", независимо дали клубът ще спечели обжалването на наложената от УЕФА санкция. "Гражданите" бяха изхвърлени за две години от Шампионската лига, а в Англия твърдят, че ръководният орган на Премиър лийг може да наложи допълнителни наказания на клуба.

Според "Скай Спортс" Гуардиола е направил следното емоционално изказване пред своите играчи: "В която и лига да играем, аз ще съм тук. Дори да ни пратят в Лига Две, аз пак ще съм тук. Сега е моментът да се обединим".

Главният изпълнителен директор Феран Сориано пък е заявил пред футболистите: "Доверете ми се така, както аз ви се доверявам. Това наказание ще отпадне".


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА