Last news in Fakti

17 Февруари, 2020 19:17 2 420 0

Как прави трансферите си Манчестър Юнайтед?

  • манчестър юнайтед-
  • трансфер-
  • политика-
  • уудуърд-
  • кинг-
  • борнемут-
  • ултиматум

"Имате 15 минути да решите за офертата", казал Ед Уудуърд на Борнемут за Джошуа Кинг

Как прави трансферите си Манчестър Юнайтед? - 1
Снимка: БГНЕС

Вицепрезидентът на Манчестър Юнайтед Ед Уудуърд е дал само 15 минути на ръководството на Борнемут, за да приеме офертата от 25 милиона паунда за Джошуа Кинг. Според The Athletic босът на "червените дяволи" е поставил такъв ултиматум на изпълнителния директор Нийл Блейк, за да постави под напрежение Борнемут. Уудуърд е добавил, че ако офертата не бъде приета в този срок, то Манчестър Юнайтед ще вземе под наем Одион Игало от Шанхай Шенхуа, както в крайна сметка се и случи.

"Имате 15 минута да ни кажете дали приемате. В противен случай ще привлечем играч от Китай". Според The Athletic точно такива са били думите на Уудуърд към Блейк.

Самият Джошуа Кинг наскоро призна, че е останал много разочарован от това, че трансферът му в Юнайтед се е провалил. Упреците към клуба от "Олд Трафорд" бяха, че клубът не е вдигал офертата с още пет милиона, които са искали от Борнемут. Според днешната информация обаче от Манчестър Юнайтед явно са отправили конкретна оферта и много ясно са дали да се разбере, че ако тя не бъде приета, няма да вдигат предложението си.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА