Last news in Fakti

19 Февруари, 2020 14:27 6 412 4

Клубът, в който тренира Хабиб Нурмагомедов, фалира заради 140 евро

  • хабиб нурмагомедов-
  • клуб-
  • тренировки-
  • мма

Проблемът е, че клубът не може да бъде намерен на регистрирания адрес и двете му банкови сметки са запорирани

Клубът, в който тренира Хабиб Нурмагомедов, фалира заради 140 евро - 1
Снимка: БГНЕС

Клубът, в който тренира шампионът на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов - "Eagles MMA", е запориран и пред фалит. А причината е, че дължи смешните на пръв поглед 9400 рубли, което е по-малко от 140 евро. За сравнение - голямата звезда на UFC изкарва милиони всяка година.

Проблемът е, че клубът не може да бъде намерен на регистрирания адрес и двете му банкови сметки са запорирани. Сайтът, както и залата, също не функционират.

"Eagles MMA" е създаден през 2016 г. с подкрепата на дагестанския милиардер Зиявудин Магомедов, който беше арестуван през 2018 г. по подозрение в присвояване на 2,5 милиарда рубли. Tова веднага се отрази много негативно на клуба и води към негов фалит.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ний ли мязаме на тях Те ли

    11 0 Отговор
    Приличат на нас......
  • 2 Стефано

    5 2 Отговор
    Сигурно няма къде да тренира...😁.Той се бори с мечки в планината ,така че няма проблем...
  • 3 Onq s konq

    5 2 Отговор
    Щом има рубли има фалит.
  • 4 Нормално

    6 2 Отговор
    И у нас е широко разпространена практика да се регистрират фирми на неправилни адреси.Винаги съм казвал, че мизериите у нас са по руски образец.