Last news in Fakti

24 Март, 2020 09:10 1 588 4

Чомаков засипа с критики ЦСКА: Вече 4-5 години се въртим в едно и също положение

  • цска-
  • красимир чомаков-
  • футбол-
  • левски-
  • лудогорец

Не може всяка година да се привличат по 10-15 нови състезатели и да се надяваш да станеш шампион веднага след това

Чомаков засипа с критики ЦСКА: Вече 4-5 години се въртим в едно и също положение - 1

Бившият футболист на ЦСКА - Красимир Чомаков, който от около 20 години пребивава в Италия, сподели, че на "Българска армия" от години има застой.

"ЦСКА в последните години си мисля, че се въртим в едно и също положение. Вече 4-5 години е така, дано да излезем от този кръговрат, защото тъпчем на едно място. Не може всяка година да се привличат по 10-15 нови състезатели и да се надяваш да станеш шампион веднага след това. Тъжно е да го призная, но разликата между ЦСКА и Левски от една страна, и Лудогорец - от друга, е огромна. Не виждам как ще се заличи тази разлика в момента. Шампионът се знае, въпросът е кой ще е носител на купата", каза Чомаков пред Канал 3.

"В Италия всичко е затворено и даже магазините вече не работят, поне в Равена, където живея, е така. Нормално е да има паника. Особено в Бергамо и Бреша е много критично положението. Тук, в Равена, заразените са около 170", разкри той.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    3 4 Отговор
    Какво Цска те гони Красьоо Цска го няма ФАЛИРА.
  • 2 SSss

    3 3 Отговор
    Абе Чомаков!Ти тъъп ли си или много тъъьп.ЦСКА фалира на 09.09.2016.Сегашната креатура е просто една измама но само за бившите чорбари,които са просто олиигофрени.Фалшивите новини са подсъдни!!!
  • 3 Ехх, колко жалко е да си говедо!

    3 2 Отговор
    Колко дълбоко са комплексирани кухорогите говеда от великия ЦСКА! До живот ще са дамгосани между рогата!!!
  • 4 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    АЗ СЪМ ОТДАЛЕЧЕ-МЪНИЧКО ЧОВЕЧЕ -РИТНИТОПКОВЕЧКО !!!!!