Last news in Fakti

2 Април, 2020 17:54 1 694 6

Кафу: Меси не може да стигне Неймар като качества в работата с крака

  • лионел меси-
  • неймар-
  • кафу-
  • футбол

Въпреки че Кафу изтъкна блестящо Неймар, то офанзивният футболист никога не е бил по-високо от третото място в гласуването за Златната топка

Кафу: Меси не може да стигне Неймар като качества в работата с крака - 1
Снимка: БГНЕС

Бразилската легенда Кафу потвърди, че според него Лионел Меси не може да се равнява с Неймар по техника. Футболистът на Пари Сен Жермен игра заедно с Меси в Барселона до 2017-а, след като направи най-скъпия трансфер в историята на футбола, посока Франция.

28-годишният Неймар има 69 гола и 39 асистенции в 80-те си мача за ПСЖ, а Кафу вярва, че сънародникът му е далеч по-техничен от Меси и най-добрия в това сред всички футболисти.

„Ако гледаме технически, Неймар е най-добрият футболист в света. В днешния футбол няма по-голям майстор от него. Дори Меси не е такъв, а аз съм му голям привърженик. Лео не може да стигне Неймар като качества в работата с крака”, каза участникът на три поредни финала на Мондиали (1994, 1998, 2002).

Въпреки че Кафу изтъкна блестящо Неймар, то офанзивният футболист никога не е бил по-високо от третото място в гласуването за Златната топка.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бачо Киро

    10 0 Отговор
    Да бе... Толкова е добър, че се бият за него клубовете... Всеки вика "ти го вземи"...

    Коментиран от #2

  • 2 Индиана джоунс

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "Бачо Киро":

    Защото е мангалче

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Топка

    1 0 Отговор
    Много важно. Да го хвани за топките. Имам предвид Златните.
  • 5 Меси е на светлинни години напред бе⚽

    2 0 Отговор
    Как ще го сравняват с този лигльо???
  • 6 ФАКТ

    0 1 Отговор
    всеки който не е привърженик на меси..нито на неймар..а просто е неутрален такъв..меси има един уникален ляв крак..или по то4но държи много близо топката до кракът си..и го прави доста бързо..но за 10 години през които го гледам..нито веднъж..не е направил нещо красиво...красиво спиране..уникален финт..или нещо такова ..докато при Неймар..Неймар е наслада за окото..всяко негово докосване до топката..е уникално..просто Неймар е на светлинни години пред меси в това отношение..но пък Неймар не притежава головият нюх на меси..перфектният му удар..просто..НЕЙМАР е игра4 който играе за публиката..той е удоволствие да го гледаш....МЕСИ.. е просто голова машина..нищо пове4е..като Кр.Роналдо...това са фактите другото е просто коментари на отка4ени фенове на меси..нямам против 4е го харесвате..но гледайте реално на нещата..нали за това са ви о4ите..:)