Last news in Fakti

20 Август, 2012 12:08 1 147 0

Виланова: Щастлив съм за Давид Вия

  • барселона-
  • виланова-
  • реал сосиедад-
  • реал мадрид-
  • вия-
  • суперкупа
Виланова: Щастлив съм за Давид Вия - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Наставникът на Барселона Тито Виланова изрази задоволството си от завръщането на Давид Вия след контузия, предаде БГНЕС. Испанският национал се появи на терена в 74-ата минута на мястото на Педро и 7 минути преди края отбеляза последния гол в срещата с Реал Сосиедад, която завърши с убедителна победа на каталунците - 5:1.

"Важно е, че започнахме шампионата с победа. Видях много положителни моменти в играта на отбора. Проведохме всичките 90 минути в добро темпо. Добре реагирахме на допуснатия гол. Радвам се, че Вия се възстанови и вкара гол. Всичко това трябва да ни даде увереност и морални сили. Мачът за Суперкупата на Испания срещу Реал? Не смятам, че това е някакво незначително състезание. Искаме да спечелим този трофей и ще се готвим сериозно за този мач", каза Виланова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА