Last news in Fakti

11 Април, 2020 13:58 1 097 3

Баражът между България и Унгария отново изместен?

  • бараж-
  • българия-
  • унгария

УЕФА планира баражите за класиране на европейското първенство да се проведат през месец октомври

Баражът между България и Унгария отново изместен? - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Баражът България - Унгария за класиране на европейското първенство по футбол, което бе отложено за лятото на 2021 г., е на път да се отложи отново, пише британският таблоид ''Дейли Мейл''.

УЕФА планира първите плейофи да се проведат чак през месец октомври на настоящата 2020 г.

Вторият евентуален бараж, в който националите ни ще се изправят срещу победителя от мача между Румъния и Исландия, вероятно ще се проведе през ноември.

По всяка вероятност срещите ще се играят без публика.

Първоначално от УЕФА обмисляха баражите да са през септември, но много от националните федерации не се съгласиха на такъв вариант. Аргументът им е, че няма как да играят плейофи веднага след паузата заради коронавируса.

Припомняме, че първоначално баражите между 16-те страни, борещи се за последните 4 места на еврофиналите, трябваше да са през март тази година, но бяха отложени за юни, а след това за септември, като всичко това се случи заради пандемията от коронавирус.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 месара

    3 1 Отговор
    уплашени са унгарците от нашите лъвове, за това се отлагат мача 🤣😂
  • 2 БФС

    0 1 Отговор
    Направо пишете и за двата мача 3:0 служебно и да си ходим на европейско. То и без тва ни са знаи знак ли са и дали ще го има въобще
  • 3 kojtoidae

    0 0 Отговор
    Аре по-бързо, че нашите ще забравят от коя страна се рита топката.