12 Април, 2020 11:39 8 082 15

Майк Тайсън призна: Мохамед Али е най-добрият, който някога се е раждал

  • майк тайсън-
  • мохамед али

''Мохамед Али би те бил до последния гонг. Като разярен питбул'', каза още ''Железния''

Майк Тайсън призна: Мохамед Али е най-добрият, който някога се е раждал - 1
Снимка: Facebook

Майк Тайсън победи във виртуалната битка на величията с Мохамед Али, предава Boec.bg.

Въпреки това „Железния“ призна, че Али е щял да спечели в истинския мач помежду им. Тайсън винаги се е възхищавал на предшественика си. Двамата имаха дълбока емоционална връзка до сетния дъх на великия Мохамед Али през 2016 година.

„Али е най-добрият, който някога се е раждал“, сподели Тайсън по повод симулацията пред Yahoo sports. „Това е само игра и аз нямаше да спечеля реалния мач. Той е най-великият за всички времена!“

''Мохамед Али би те бил до последния гонг. Като разярен питбул'', каза още ''Железния''

Електронната симулация отчита най-добрата форма на двамата. Мнозина критикуват Тайсън, че не е задържал своята от пика на кариерата си за дълго и се е отдал на живот.

''Железния Майк“ е най-младият световен шампион в тежка категория за всички времена. На 20-годишна възраст вече праща в нокаут всеки свой съперник и оставя незаличима диря в професионалния спорт.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоро

    13 6 Отговор
    Нашия бияч до последно би нанасял забранени удари по тила на противника.
  • 2 Те за това си най великия

    16 10 Отговор
    Защото си земен и скромен. Голям шампион.
    За мен най добрия остава Тайсън.
  • 3 Дидо

    15 5 Отговор
    Пак слушаме глупости ..... можеш ли да сравняваш бокса и въобще спорта преди 50г и сега ....???? Като кажат най-добрия за всички времена боксьор ,футболист и т.н . Ча то няма логика в това изказване бе хора ... Най титолования ДА ама най -добрия малко не е сериозно това !!!! Онзи ден гледах едни мачове от световното по футбол 82г ако някой не е гледал си пуснете да видите какъв е бил футбола тогава и сега !!! Всичко е с времето си и с епохата си ... Казва се най добрия за неговото време и за неговата ера !!!!

    Коментиран от #11

  • 4 Евалла

    9 1 Отговор
    На Али
  • 5 Ххх

    8 1 Отговор
    Бях още дете. Но съвсем смътно си спомням кадри от срещата през 1974 г. между Мохамед Али и Джордж Форман в Киншаса, столицата на Конго. Форман имаше известно предимство и беше по - активен, Мохамед Али може би игра тактически по - правилно, може би имаше и повече късмет.

    Коментиран от #6

  • 6 Коремна преса

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Ххх":

    Али е имал най -здравата коремни мускули. В едно интервю Форман беше казал за мача, че след дълга серия в корема Али го е попитал само толкава ли може. Това е доста обезсърчаващо.
  • 7 РЕАЛИСТ

    6 7 Отговор
    Глупости, бил най великият Мохамед Али. Блъскаха го като бръшлян чувал. Затова заболя от Паркинсон, защото му смачкаха кратуната. Беше политическо лице на исляма, затова го славят толкова. Защо не споменават Роки Мариано, който си остана непобеден. Защото е БЯЛ.

    Коментиран от #15

  • 8 РЕАЛИСТ

    3 3 Отговор
    Роки Марчиано
  • 9 8888

    1 0 Отговор
    Гледах го 1974 г. в 6.00 ч. Сутринта по телевизия Белград и почти всичките му мачове . ЗА ВЕМЕТО БЕШЕ НЕПОБЕДИМ .
  • 10 РЕАЛИСТ

    6 4 Отговор
    Али има 5 загуби, а Марчиано нито една. Когато компютърната симулация показа, че Роки ще победи Тайсън, Майки пощуря от яд Опитаха се на стари години да върнат Марчиано за мач срещу Али, само и само черните да са пак отгоре, но Роки им разбра замисъла. Между другото Али си беше расист и изговори много глупости срещу белите.
  • 11 Фен

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "Дидо":

    Али имаше движение, което никой преди и никой След него не е имал! Той се движеше като в лека категория, имаше скоростта на Рой Джоунс и най-твърдата брадичка. Осъзнаваш ли, че това животно Джордж Форман, което стана шампион на 45, което и биваше мозъците от главите на хората, беше нокаутиран като малко дете от Али. Да не говорим за битките му с Джо Фрейзър. Али би доминирал всяка ера. Същото важи и за другите спортове, за хора като Марадона, Майкъл Джордан, Сампрас, Майк Тайсън и т.н.
  • 12 Фен

    0 0 Отговор
    Въобще не знаеш какви ги пишеш. Три от тези загуби бяха с парлщкинсона. На Марчиано съперниците по никакъв начин не могат да се сравняват с тези на Али. За компютърна симулация ми говори... И симулацията беше между Али и Марчиано, не Тайсън и Роки.
  • 13 РЕАЛИСТ

    1 1 Отговор
    Споменавам предишна компютърна симулация, а не тази от статията. Тайсън бе разгневен тогава.
  • 14 Прошко

    0 2 Отговор
    И затова в затвора си смени и религията и името.
    Майк Тайсън - Малик Азис.
    За да подражава на Касиус Клей - Мохамед Али.
    Човек без вяра и без принципи в живота.
  • 15 CapedCrusader

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "РЕАЛИСТ":

    Ти си този който говори глупости. Роки Марчиано е бил активен в бокса само 8 години, то и баба ми ще е непобедена за това време. 2ро Марчиано не се е бил с никой голям. Победил е застаряващ Джо Луис и толкова. Мохамед Али е считан за топ боксьора в света от 1964 до 1979 - това са 15 години.Като е бил активен от 60та до 81ва. Непобеден рекорд не значи нищо ако е постигнат при подобни условия. И Дионтей Уайлдър беше непобеден доскоро. И ако се беше пенсионирал какво? Ще го гласим за сред най-великите ли? Смешен аргумент...