Last news in Fakti

22 Април, 2020 12:52 854 0

Анди Мъри се облече като принцеса - с пола и корона

  • анди мъри-
  • тенис на корт-
  • тенис

Дъщерите ми ме помолиха да играя с тях

Анди Мъри се облече като принцеса - с пола и корона - 1
Снимка: БГНЕС

Британската тенис звезда Анди Мъри определено не скучае по време на социалната изолация. Шотландецът публикува снимка в социалните мрежи, на която е облечен като принцеса - с пола и корона.

“Дъщерите ми ме помолиха да играя с тях. Казаха ми: “Тате, сложи си полата и ела да играем. Опитах се да им обясня, че това не е пола, а килт, но те ме увериха, че определено е пола”, обясни Мъри.

Преди няколко дни тенисистът и съпругата му Ким отправиха интересно предизвикателство към колегите на Анди. Двамата започнаха да си подават топка за тенис, като я удариха с ракетите си над 100 пъти, без тя да падне на земята.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА