Last news in Fakti

11 Май, 2020 20:08 1 560 11

Феновете на Левски са събрали над 1,7 млн. лева за три месеца!

  • левски-
  • футбол-
  • фенове-
  • дарения

Разходите на столичния гранд за въпросния период пък възлизат на 2,242,925 лева

Феновете на Левски са събрали над 1,7 млн. лева за три месеца! - 1
Снимка: БГНЕС

Феновете на Левски са събрали над 1,7 милиона лева в полза на клуба в последните три месеца. Това съобщиха от официалната страница на "сините" във "Фейсбук".

Според данните, тимът е генерирал приходи от общо 1,995,735 лева, като 88% от тях са дошли от привържениците под формата на дарения, продажба на артикули, билети и абонаментни карти.

Разходите на столичния гранд за въпросния период пък възлизат на 2,242,925 лева, като от тях 47% са били за заплати, 16% за вноски и разходи към НАП, а 14% за организация за мачовете на първия тим.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Обективен

    9 5 Отговор
    Глупости.Що не напишат имената на дарителите?
  • 2 Ръмпези

    7 2 Отговор
    ХВЪРЛЯТ СИ ПАРИТЕ НА ВЯТЪРА...ЩЕ ГО РАЗБЕРЕТЕ СЛЕД ВРЕМЕ И САМО ЩЕ ПОДСМЪРЧАТЕ ПОСЛЕ..В МОМЕНТА СЕ САМОУСПОКОЯВАТЕ...ПРИ ТАЗИ СИТУАЦИЯ НЕ МОГА ДА ГО РАЗБЕРА...
  • 3 аз по принцип съм цесекар

    7 1 Отговор
    но уважавам всички φенове,които си обичат и милеят за отбора си. що не направите даренията поименни? сметнете колко струват акциите. съберете парите за 1-2 години.слезте във в група изгонете всички бежанци, директри и дежурни лапачи.взимайте вие решенията.след 3 години ще сте пак в елита но без кръвопийци...
  • 4 Вуте

    4 1 Отговор
    Парадоксът е, че тези, които очакват държавата да ги подпомогне в тая криза с 60/40 , дават пари за издръжката на едни юнаци, които за хобито си получават по 20-30 000 лева на месец. Поне да имаше полза от хобито им, а то все са на загуба! Кой нормален предприемач ще плаща за нещо, което посточнно е на загуба? И рев до небето, за да помогне "държавата"! Тук не визирам само Левски, а и всички "грандове", които чакат за гранТове!

    Коментиран от #5

  • 5 Гост

    5 2 Отговор

    До коментар #4 от "Вуте":

    Българетата са странно животно, може децата им да няма какво да ядат, да са останали без работа, но ще дават парите си на Божков и нему подобни, за да спасели отбора си. Вместо да им дават на тях заплатите за 60/40 направо поименно да се откажат от парите си и да ги дават за отбора си.
  • 6 Цска

    6 3 Отговор
    С парите на пеевски, в лицето на адвокат Ангелов е лесно!

    Коментиран от #8

  • 7 Мулен Руж

    3 0 Отговор
    Ум умува,ум царува, ум патки пасе.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Мим

    5 2 Отговор
    Това показва,че има много които обичат Левски и са готови да останат без хляб вечерта ,но да дадът за Левски да съществува,но лошото е ,че има много изпълнители на терена,които не заслужават тази саможертва,защото и самите те трябва да си помогнат,като се откажат поне от 1 заплата,която средно е около 15- 20 хиляди.Така ,че бълха ги охапала 1 месец.Ние им сабирами пари със заплати от около 600 лв.които са равняват на 1 год.от техните месечни.Да помислят,нали..
  • 10 ФК,,Леффка Драгойчева-Лаффчис,,1992!

    2 0 Отговор
    Money for nothing...Отиват в ,,А,, Окръжна.
  • 11 Коикое

    0 0 Отговор
    Къде са мафиотите където го оглазгаха този велик клуб?