Last news in Fakti

26 Май, 2020 20:23 1 923 0

Арда привлече национал, защитник на Берое близо до тима от Кърджали

  • футбол-
  • лъчезар котев-
  • арда кърджали-
  • витоша бистрица

Отборът от Кърджали и Витоша Бистрица постигнаха договорка за трансфера на 22-годишния талантлив халф, към когото имаше интерес и от други отбори в efbet Лига

Арда привлече национал, защитник на Берое близо до тима от Кърджали - 1


Арда Кърджали ще продължи кариерата на младежкия национал Лъчезар Котев. В последните четири години той бе част от отбора на Витоша Бистрица.

Двата клуба постигнаха договорка за трансфера на 22-годишния талантлив халф, към когото имаше интерес и от други отбори в efbet Лига.

“Прекарах страхотни години в Бистрица, за което искам да благодаря искрено на всяко едно от момчетата в отбора, на феновете и не на последно място на президента. Пожелавам успех на тима и всичко най-хубаво в бъдеще!”, заяви Котев пред клубния сайт на Витоша.

В същото време Кърджали е близо до това да привлече в състава си защитника на Берое Милен Желев за следващия сезон. Желев може да подпише за две години с тима от Кърджали, след като приключи отношенията си с Берое.

Десният бранител разтрогна контракта си със старозагорския клуб, който беше до края на настоящия сезон.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА