Last news in Fakti

3 Юни, 2020 09:32 1 968 5

Гонзо отрече за завръщане в Левски

  • георги иванов - гонзо-
  • футбол-
  • левски

Аз съм в Локомотив Пловдив, останалото са спекулации

Гонзо отрече за завръщане в Левски - 1

Спортният директор на Локомотив Пловдив Георги Иванов-Гонзо заяви, че няма да премине в Левски на същата длъжност. Той направи това в отговор на публикация, че е получил и приел оферта от новия силен човек на "Герена" Наско Сираков.

"Аз съм в Локомотив Пловдив. Останалото са спекулации", лаконичен бе Гонзо пред "Марица".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кой е ...

    5 3 Отговор
    ГоЗНо?
  • 2 Анонимен

    3 4 Отговор
    "Гозно" - вместо "м" са написали "з"...
  • 3 Стамат магарето

    3 0 Отговор
    Правилно какво ще прави при тия куци конье-говяда.
  • 4 Гларус

    1 1 Отговор
    И ТИЯ СА МНОГО ПРИНЦИПНИ/

    Наско Сираков: "Тръгвам си от "Герена" и повече кракът ми няма да стъпи тук"


    Сектор Б пита: "Голият з дник на Наско Сираков ли е „Левски“ „Вие искате да олицетворявате любимия ни отбор. Голият з дник на Наско ли е „Левски“, или пурата и рулетката?“. Привържениците очевидно не са забравили, че Сираков си събу гащите пред синята публика като футболист в знак на неуважение. А днес легендарният голмайстор е силно зависим от хазарта. Да не говорим за случаите, в които Сираков директно си е искал пари от футболисти, за да играят в отбора“, коментира един от най-болните привърженици на тима – Иво Петков. Фенклубът „София Запад“ пък разпространи открито писмо до медиите, с което казва: „Последно сбогом, семейство Раеви!“

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.