Last news in Fakti

3 Юни, 2020 10:43 1 502 4

Бивш футболист на Левски: Не е нормално 11 години да се проваляме, а виновник да няма

  • емил спасов-
  • левски-
  • футбол

За съжаление Сираков няма много време за губене, защото мачът с Лудогорец чука на вратата, както и този с Локомотив (Пд) след него, който за мен е по-важен

Бивш футболист на Левски: Не е нормално 11 години да се проваляме, а виновник да няма - 1
Снимка: WMG


Един от емблематичните бивши футболисти на Левски - Емил Спасов е на мнение, че вече е дошло времето, когато всички, които обичат Левски, трябва да се превърнат в собственици на гранда. Също така на "Герена" било нужно вече да се поема и необходимата отговорност за всичко случващо се при "сините".

Ето какво още каза той пред колегите от "Меридиан Мач":

"Разбира се, че като всички левскари се радвам. Очаквах го това нещо. За мен беше въпрос на време. Сега вече нещата са в ръцете на всички, които обичат Левски. Трябва да свалим шапка пред феновете за това, което направиха и правят във времена, в които нямаше откъде да идват пари.

За съжаление Сираков няма много време за губене, защото мачът с Лудогорец чука на вратата, както и този с Локомотив (Пд) след него, който за мен е по-важен. Най-голямата задача сега пред Наско е да се повдигне духът на всички, които работят в клуба в момента и най-вече на футболистите, разбира се. Наско го умее това. Другото важно нещо е той да се обгради около себе си с хора, които обичат Левски и които си дават живота за клуба. Надявам се повече легенди отсега нататък да заработят на "Герена".

През последните 15 години управлението беше тотално сбъркано и много лошо. Изляха се милиони, а нямаме трофей 11 години. В този период, ако бяхме играли дори само с юноши, щяхме да вземем някоя Купа. Крайно време е всички, които обичаме Левски, да сме собственици и да има ясна отговорност, когато се правят грешки. Не е нормално 11 години само да се проваляме, а виновник да няма", заяви Спасов.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мимч

    4 0 Отговор
    Ами има виновни,след като толкова пари са профукани на ввтъра,а резултати няма.Трябва да ги търсят,те се знаят,няма начин да не се знаят..
  • 2 0808

    3 1 Отговор
    ... при всичкото ми уважение към новия силен човек смятам, че не ще се справи с проблемите и изведе отбора на правилния път.... Защо ли? Ами много просто - човекът е силно отдаден на рулетката..
  • 3 чиче

    1 0 Отговор
    заради тоя дето обичаше да души цесекарите станаха ВИТОША и СРЕДЕЦ
  • 4 Зависим комарджия

    2 0 Отговор
    Страстта към комара отдавна е оглозгала Наско и Вальо Михов...

    По-бързо да прехвърля собствеността, че нищо не се знае, зависимите от хазарта са по-зле и от наркомани. Близоста и бизнеса му с Гриша Ганчев също са за повод за притеснение.