Last news in Fakti

18 Юни, 2020 13:01 1 472 1

Халф на Ювентус за загубата на финала: Наполи се защитаваше с 11 души

  • футбол-
  • ювентус-
  • наполи-
  • купа на италия-
  • хуан куадрадо

Беше трудно да се намерят пролуки към тяхната врата

Халф на Ювентус за загубата на финала: Наполи се защитаваше с 11 души - 1
Снимка: БГНЕС

Халфът на Ювентус Хуан Куадрадо намери причина за провала във финала за Купата на Италия. "Бианконерите" отстъпиха на Наполи с 4:2 след изпълнение на дузпи.  
 
"Наполи се защитаваше с 11 души и беше трудно да се намерят пролуки към тяхната врата", оправда се Куадрадо пред РАИ Спорт. 
 
Според него Ювентус е играл добър футбол и е заслужавал да спечели още в редовното време на мача. 
 
"Докато бях в игра, мислех, че движим топката бързо по начина, по който треньорът изисква нас. Наполи е добре организиран отбор и не е лесно да намериш празни пространства. 
Сега трябва да гледаме напред, тъй като имаме мачове в Серия А и Шампионска лига. Има горчивина, тъй като винаги искаме да спечелим трофей, но трябва да помним, че сме страхотен отбор и да намерим същата вяра, която имахме преди тази дълга почивка", каза още Куадрадо.
 
Той разкри, че Кристиано Роналдо бил много ядосан след мача с Наполи. 
 
"Кристиано изглеждаше много раздразнен след мача, още повече, че той дори не успя да изпълни последната пета  дузпа. Трябва да се поучим от всяка грешка, да останем професионалисти и да се фокусираме върху оставащите мачове", добави Куадрадо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕНКО

    0 1 Отговор
    "СВИНАРЮ " ЗНАЕМ ,ЧЕ СИ ЛЕВСКАР И ЖАЛИШ ЗА ЮВЕНТУС !!! НО ДАЛИ- АКО ПФК "ЛЕВСКИ " ИЗВЪРВИ ПЪТЯ НА ПФК ЮВЕНТУС ЩЕ БЪДЕ ФИНАЛИСТ ЗА КУПИ !?!?!? АЙДЕ ВЪВ "В" ГРУПА И КАКТО СЪСИПАНИТЕ ОТ ЛЕВСКАРИТЕ ВЪВ ВЛАСТТА -"МИНЬОР" ;"ЛОКОМОТИВ" ;"МЕТАЛУРГ" И СИЕ - СТАНЕТЕ "ЛЕВСКОЮВЕНТУС"!?!?